Bli journalist eller webbredaktör i höst!

Linda Karlsson och Håkan Söderberg.

På väg mot höst och kanske dags för nästa steg i karriären? I september startar Poppius terminskurser för dig som vill bli webbredaktör eller journalist.

Terminskursen Webbredaktör och Grundkursen i journalistik är yrkesförberedande – och vårt mål är att du efter en väl genomförd termin ska vara redo att börja jobba. Under en dag i veckan lär du dig att behärska grunderna genom att varva teori med praktiska övningar.

Webbredaktör – terminskurs (start 2 september)

När du har gått den här terminskursen har du de viktigaste grundläggande verktygen för att kunna arbeta som webbredaktör eller content manager på ett företag eller en myndighet. Kursen passar även dig som är journalist eller kommunikatör och vill utveckla din digitala kompetens. Ansvarig kursledare: Linda Karlsson.

Grundkurs i journalistik (start 7 september)

Det här är en fullmatad termins- och deltidskurs. Du skriver, intervjuar, gör research, publicerar och gör webb-TV. Du går en dag i veckan och får feedback på ditt arbete från kursledare med gedigen erfarenhet av journalistik och kommunikation. Kursen passar även dig som vill utveckla ditt skrivande och skaffa journalistens verktyg. Ansvariga kursledare: Håkan Söderberg och Linda Karlsson.