Hon förverkligar sin bokdröm

Ann-Sofie förverkligar sin bokdröm efter Poppius
Mitt i livet och efter ett avgångsvederlag gick Ann-Sofie Kempe från många års arbete i finansvärlden till studier på Poppius. Nu, ett par år och flera kurser senare, debuterar hon med en deckare i bankmiljö.

– Jag har fått förverkliga en dröm, att skriva en bok. Reaktionerna har varit positiva och det är så roligt att skriva! Ofta kommer idéerna medan jag skriver och efter en lång karriär i finansbranschen har jag mycket att ta av.
Ann-Sofies tips till den som också vill skriva en bok är att inte ge upp.
– Man måste ha tålamod och envishet. Ett bollplank är också bra. Jag har tagit hjälp av både vänner och nya kollegor.

Ann-Sofie Kempe ger ut sin bok Återbetalning – En hämndhistoria i bankmiljö på Vulkan förlag. På Poppius har hon gått kurserna Grundkurs i praktisk journalistik, Reportage och Webbredaktör.