Kreativt skrivande del 2

Fördjupa dig i att skriva livfullt och konkret!

Höstkurs (2 dagar) Kursen startar löpande. När du gjort din anmälan kommer din kursledare ta kontakt med dig. Omfattning: 14 studietimmarTid: Två kursdagar. Plats: Poppius, Arenavägen 61, 9tr Globen City
Förkunskaper: Kreativt skrivande del 2 är en uppföljningskurs. För att gå kursen behöver du ha gått Kreativt skrivande.

Under denna två dagar långa uppföljande fördjupning kommer kursledaren Cenneth Sparby att erbjuda en mängd skrivövningar och ge tips på hur man botar skrivkramp och prestationskrav.

Det handlar om att använda alla sinnen och våga tänja gränserna när det gäller det egna språket, oavsett om det gäller reportage, krönikor, copy eller mer skönlitterära texter.

Ett nytt moment är att du några veckor före kursen får en längre skrivuppgift, som ska skickas in i god tid före kursstart. En text som du kommer att få återkoppling på under Poppius-dagarna.

Nytt är också en fördjupning i textanalys och konstruktiv textkritik.

Dessutom kommer en gästinspiratör att bidra med sina bästa tips för att bota ”skrivkrampen”.

Till detta kommer kursledaren som vanligt att bjuda på några överraskningsmoment, för att röra om lite i dina invanda föreställningar om skapande och skrivande.

Kursen är som gjord för dig som har skrivandet som yrkesplattform, oavsett om du är journalist, informatör, webb-redaktör, copywriter etc.

 

Pris exkl. moms: 6 897 kr Pris inkl. moms: 8 621 kr