Spännande nya kurser till våren

Lena Malmsten-Bäverstam och första ”Skriv bättre på webben”-gänget.

 

För den som vill satsa på sin egen utveckling väntar en spännande tid på Poppius. Just nu planerar vi för flera nya kurser i vår.

Skriv bättre rapporter
”Skriv bättre i jobbet” får nu sin andra uppföljningskurs. Den här gången vänder vi oss till dig som skriver rapporter och utredningar och vill vässa dina verktyg och nå fram till fler. I december hade ”Skriv bättre för webben” premiär för kursledaren Lena Malmsten-Bäverstam och i vår är det alltså rapporternas tur. Receptet är detsamma, teori varvas med praktiska övningar och kursledaren delar med sig av sina bästa tips.

Kreativt skrivande – fördjupning
Det är många som efterfrågat en fortsättning på Poppius populära tvådagarsutbildning i Kreativt skrivande. Under denna två dagar långa fördjupning kommer kursledaren Cenneth Sparby att erbjuda intensiva skrivövningar och ge tips på hur man botar skrivkramp och prestationskrav. Den här gången får deltagarna brottas med en längre skrivuppgift men även fördjupande textanalys och konstruktiv textkritik.

Podd – fördjupning
Poppius kurs ”Poddradio” brukar få mycket goda vitsord i kursutvärderingarna. Men är du en av dem som vill ha mer tid för att lära dig ännu mer? Just nu planerar vi tillsammans med  kursledaren Lovisa Ohlson (podcastchef Bauer Media)  en uppföljning. Den här gången förväntas deltagarna komma med en poddidé som ska ta form under de två kursdagarna.

Kontakta Poppius om du vill veta mer om kurserna.

Koncentrerat skrivande för webben.

Feedback på texter.